Back to Top

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️.

147663498467.jpg

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️. Ajo kësaj rradhe ka shpjeguar për MTV prejardhjen e emrit të saj dhe ç’do të thotë, për më shumë ndiqni videon:

“Emri im është Bebe Rexha por, emri im i lindjës është “Bleta Rexha” i cili do të thotë “Grerëz” në shqip, prindërit e mijë janë shqiptarë…”

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/931340476975491/


Ndërkohë aktorët e filmit Shok po bëhen gati për paraqitjen e tyre në tapetin e kuq të The Academy.

147663498465.jpg

Ndërkohë aktorët e filmit Shok po bëhen gati për paraqitjen e tyre në tapetin e kuq të The Academy. Aktorët do të jenë të veshur kuq e zi në tapet 🇦🇱🇦🇱🇦🇱. #GrazziDaily

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/869810176461855/


Momente prekëse kur aktori i filmit “Shok”, Andi Bajgora përshëndetet me të ëmën në momentin e arritjes në Prishtinë ❤️🙏🏼.

147663498463.jpg

Momente prekëse kur aktori i filmit “Shok”, Andi Bajgora përshëndetet me të ëmën në momentin e arritjes në Prishtinë ❤️🙏🏼. #GrazziDaily

Video: Kohavision

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/871580582951481/


Tag personin që duhet ta shoh këtë video 😍😍😍

147663498361.jpg

Tag personin që duhet ta shoh këtë video 😍😍😍

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/937057933070412/


Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊.

147663498359.jpg

Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊.

Këta janë Shqiptarët!. I treguam botës edhe njëherë me plot dinjitet për tolerancën ndër-fetare që kemi dhe kush jemi në realitet 🙏🏼. — Showbizi Online

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/988300994612772/


Hahaha!!!

147663498255.jpg

Hahaha!!! sa e ëmbël 😍🙏🏼 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video.

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/944130569029815/


10 vjeçarja, Erza Muqolli na lë sërish me gojëhapur me performancën e saj të hitit “Hello” nga Adele!.

147663498253.jpg

10 vjeçarja, Erza Muqolli na lë sërish me gojëhapur me performancën e saj të hitit “Hello” nga Adele!.

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/929175813858624/


Hahaha 😍😍😍 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video.

147663498151.jpg

Hahaha 😍😍😍 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video.

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/943380412438164/


Kur Kim Kardashian flet shqip . #GrazziDaily

147663498149.jpg

Kur Kim Kardashian flet shqip . #GrazziDaily

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/865206420255564/


Detaje të tjera nga ditëlindja e 6-të e Taras ❤️ Teuta Krasniqi: http://bit.ly/1SXy1PH

147663498047.jpg

Detaje të tjera nga ditëlindja e 6-të e Taras ❤️ Teuta Krasniqi: http://bit.ly/1SXy1PH

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/908848615891344/