Back to Top

Si ju duket versioni i hitit “Na” nga Aida Doçi?

147663497835.jpg

Si ju duket versioni i hitit “Na” nga Aida Doçi? 😊

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/941658335943705/


HAHAHA widzieliście to?

147663492327.jpg

HAHAHA widzieliście to?
“Erazmus” podrywa policjantkę.. 😉

Source: http://www.facebook.com/EnergySoundSystem/videos/725746257468435/


Dua Lipa​ mëson Tim Lovejoy​ dhe @Simon gjuhën shqipe.

147663497833.jpg

Dua Lipa mëson Tim Lovejoy dhe @Simon gjuhën shqipe.

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/1011491232293748/


David Guetta na Orange Warsaw Festival

147663492125.jpg

David Guetta na Orange Warsaw Festival <3 <3 <3 Source: http://www.facebook.com/EnergySoundSystem/videos/728584797184581/


Tim McGraw’s ‘Emotional Traffic’ – In Stores January 24, 2012

147663388218.jpg

Tim McGraw’s ‘Emotional Traffic’ album will be released on January 24, 2012. The album features the number one hit single ‘Felt Good On My Lips’.

Download on Amazon: http://amzn.to/TimMcGrawEmotionalTrafficMP3Album

Source: http://www.facebook.com/TodaysCountry/videos/10151192659130249/

 

 


Platinum by Miranda Lambert in Atlanta.

147663388216.jpg

Platinum by Miranda Lambert in Atlanta.

Source: http://www.facebook.com/TodaysCountry/videos/10152374421661022/

 

 


Hahaha!!!

147663497731.jpg

Hahaha!!! Duhet ta shihni këtë imitim të aktores, Fiona Gllavica, e njohur si ‘Pajtesa’ në “Çka ka Shpija” 😂😂😂.

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/906610532781819/


2,5 letni chłopiec śpiewa bluesa ;)

147663492123.jpg

2,5 letni chłopiec śpiewa bluesa 😉

Source: http://www.facebook.com/EnergySoundSystem/videos/725322940844100/


We are listening to a friend of mine’s son named Caleb Lee Hutchinson.

147663388214.jpg

We are listening to a friend of mine’s son named Caleb Lee Hutchinson. Here’s The Dance. He’s 15 years old. Not bad, huh?

Source: http://www.facebook.com/TodaysCountry/videos/10152263040491022/

 

 


How awesome is Miranda Lambert in concert?

147663388112.jpg

How awesome is Miranda Lambert in concert? Famous in a Small Town.

Source: http://www.facebook.com/TodaysCountry/videos/10152374452316022/