Back to Top

Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊.

147663498359.jpg

Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊.

Këta janë Shqiptarët!. I treguam botës edhe njëherë me plot dinjitet për tolerancën ndër-fetare që kemi dhe kush jemi në realitet 🙏🏼. — Showbizi Online

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/988300994612772/


Comments

Write a comment

*