Back to Top

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️.

147663498467.jpg

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️. Ajo kësaj rradhe ka shpjeguar për MTV prejardhjen e emrit të saj dhe ç’do të thotë, për më shumë ndiqni videon:

“Emri im është Bebe Rexha por, emri im i lindjës është “Bleta Rexha” i cili do të thotë “Grerëz” në shqip, prindërit e mijë janë shqiptarë…”

Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/931340476975491/


Comments

Write a comment

*