Daily Archives: October 17, 2016

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️.

Bebe Rexha nuk ngurron të flas asnjëherë për prejardhjen e saj ❤️. Ajo kësaj rradhe ka shpjeguar për MTV prejardhjen e emrit të saj dhe ç’do të thotë, për më shumë ndiqni videon: “Emri im është Bebe Rexha por, emri im i lindjës është “Bleta Rexha” i cili do të thotë “Grerëz” në shqip, prindërit […]

Ndërkohë aktorët e filmit Shok po bëhen gati për paraqitjen e tyre në tapetin e kuq të The Academy.

Ndërkohë aktorët e filmit Shok po bëhen gati për paraqitjen e tyre në tapetin e kuq të The Academy. Aktorët do të jenë të veshur kuq e zi në tapet 🇦🇱🇦🇱🇦🇱. #GrazziDaily Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/869810176461855/

Momente prekëse kur aktori i filmit “Shok”, Andi Bajgora përshëndetet me të ëmën në momentin e arritjes në Prishtinë ❤️🙏🏼.

Momente prekëse kur aktori i filmit “Shok”, Andi Bajgora përshëndetet me të ëmën në momentin e arritjes në Prishtinë ❤️🙏🏼. #GrazziDaily Video: Kohavision Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/871580582951481/

Tag personin që duhet ta shoh këtë video 😍😍😍

Tag personin që duhet ta shoh këtë video 😍😍😍 Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/937057933070412/

Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊.

Performanca e plotë e Rita Ora në koncertin e shenjtërimit të Nënë Terezës 😊. Këta janë Shqiptarët!. I treguam botës edhe njëherë me plot dinjitet për tolerancën ndër-fetare që kemi dhe kush jemi në realitet 🙏🏼. — Showbizi Online Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/988300994612772/

Hahaha!!!

Hahaha!!! sa e ëmbël 😍🙏🏼 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video. Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/944130569029815/

10 vjeçarja, Erza Muqolli na lë sërish me gojëhapur me performancën e saj të hitit “Hello” nga Adele!.

10 vjeçarja, Erza Muqolli na lë sërish me gojëhapur me performancën e saj të hitit “Hello” nga Adele!. Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/929175813858624/

Hahaha 😍😍😍 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video.

Hahaha 😍😍😍 Tag shokun/shoqen që duhet ta shoh këtë video. Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/943380412438164/

Kur Kim Kardashian flet shqip . #GrazziDaily

Kur Kim Kardashian flet shqip . #GrazziDaily Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/865206420255564/

Detaje të tjera nga ditëlindja e 6-të e Taras ❤️ Teuta Krasniqi: http://bit.ly/1SXy1PH

Detaje të tjera nga ditëlindja e 6-të e Taras ❤️ Teuta Krasniqi: http://bit.ly/1SXy1PH Source: http://www.facebook.com/musicpromotevideos/videos/908848615891344/